Boyes Rees Architects logo

Midsomer Norton Primary School

Back

Project:

 

Client:

 

 

Status:

Midsomer Norton Primary School

 

Bath & North East

Somerset Council

 

Complete

Our team worked with Bath & North East Somerset Council to design the replacement of four temporary accommodation buildings which included:

 

  • a new school hall
  • reception classrooms
  • nursery areas
  • ancillary areas

 

We also worked on the refurbishment and remodelling of the existing Victorian School Hall to provide a more contemporary and flexible learning resource area. Our team engaged in regular consultation with stakeholders and pupils through weekly group workshops and engagement sessions. During the design process, we also needed to consider the building's setting within the town centre’s conservation area. We developed the scheme from planning and then acted as ER for the client.